VEG "Het Woord des Levens"


WELKOM
 

Van harte welkom op de website van de Volle Evangelie Gemeente 
"Het Woord des Levens" te Dordrecht. U vindt hier allerlei informatie over ons.
Wij willen graag met u delen welke visie wij hebben, wat we doen en waarom we dit doen.

Wie zijn wij?
Als Gemeente stellen wij er een eer in om Christus als Heer welgevallig te zijn. Dat is het hoogste doel die wij als Gemeente na streven. En dat kan alleen wanneer wij ons vasthouden aan het Woord des Levens.

Wij zijn een jonge en groeiende Gemeente. En wij voelen ons verbonden met het hele Lichaam van Christus - in de stad Dordrecht en omstreken, in Nederland en in de wereld - bestaande uit alle wedergeboren christenen, die gewassen zijn door het Bloed van het Lam (1 Petrus 1:19; Hand. 20 : 28). De gemeente wil bijbelgetrouw zijn en tracht er naar om zo dicht mogelijk bij het model van de Nieuwtestamentische Gemeente te komen.

Onze diensten hebben een spontaan en hartelijk karakter. Mensen zijn blij om elkaar weer te zien en samen Gods liefde te ervaren. In onze diensten wordt graag en veel gezongen om God te eren en te danken. Het klappen in onze handen en het omhoog heffen van onze handen zijn dan ook kenmerkend voor onze diensten. Gezamenlijk willen wij hardop God een lofoffer brengen. 

Mocht u vragen hebben over de Gemeente, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wij danken u voor het bezoeken van onze site en wensen u Gods rijke zegen toe. Uiteraard hopen wij u binnenkort ook persoonlijk te mogen verwelkomen bij één van onze samenkomsten. De routebeschrijving naar onze gemeente vindt u elders op onze website.


Volle Evangelie Gemeente
"Het Woord des Levens" Dordrecht.


Pastor Stevens Rebin

 

Elke zondagochtend om 11.00 uur - Opwekkingsdienst in het gebouw Het Waterwiel - Admiraalsplein 700 - in Wielwijk (Dordrecht)

Geloof|Visie|Bestuur|Agenda|Testimonia|Foto's|Contact|Home
© 2004. VEG "Het Woord des Levens"
All Rights Reserved.